Skip to main content

Hiernaast een foto van ons team van Voordeeluitjes.nl (2020).
De afgelopen 15 jaar heb ik met mijn man Anton een aantal bedrijven opgebouwd, doorgestart en overgenomen, in Nederland, Duitsland en India. Inmiddels werken meer dan 200 professionals bij onze ondernemingen.
Toen de bedrijven ‘volwassen waren’ kreeg ik de behoefte aan een nieuwe uitdaging, waarbij ik de ervaring en kennis die ik als advocaat, mediator en ondernemer heb opgedaan kon inzetten. Ik heb me vervolgens gespecialiseerd in natuurlijk leiderschap o.a. middels een postgraduate opleiding executive coaching aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Als coach, consultant en/of facilitator kan ik mijn passie voor ondernemen en mensen op de juiste plek krijgen op een nieuwe manier leven.

  • Als klein meisje vond ik niets leuker dan helpen bij opa en oma in hun winkel Oké Bazar. Zij leefden voor hoe hard werken en de klanten & medewerkers centraal de zaak deed groeien.
  • Ik hou van de startup en scale up fase, elke dag verbeteren, vanuit energie en drive, mensen op de juiste plek om een stabiele organisatie te creëren.
  • In de natuur vind ik rust, energie en inspiratie. Mijn mooiste reis was in 2019 een 8-daagse trail te voet door de wilderness van Zuid-Afrika. Nu faciliteer ik zelf deze trail.
  • ‘Beweging’ past bij mij. Diversiteit in werk en leefomgeving, zijn met m’n kinderen en honden, panden (ver)bouwen en NGO Kenchaan maken mij blij.