Skip to main content

Voor leiders!

Wat waren en zijn jouw dromen, wensen en drijfveren om voor je zelf te beginnen, met je eigen onderneming of binnen een onderneming? Wat is jouw drive, wat geeft jou energie, de power om te bouwen?
Wat houdt leiding geven in en waarom is het leuk en lastig tegelijk? In leiding geven kom je jezelf tegen. Waar en wanneer heb jij leiding gehad? Om te beginnen bij je ouders. Je eigen dynamiek kennen en die van de medewerker herkennen maakt jou een betere leider.
  • Leidinggeven, in eerste instantie aan jezelf; hoe goed gaat je dit af en hoe doe je dit onder druk?

  • Heb je duidelijk in beeld wat je wilt bereiken en waarom? Wat zijn je drijfveren en kernwaarden?
  • Waar komt je daden- en bewijsdrang vandaan? Wat levert het je op, wanneer kost het (te) veel?
  • Soms is het eenzaam in de verantwoordelijkheid die je op je hebt genomen. Hoe gaat het met je team/teams? Heb je de juiste mensen om je heen?

Testimonial

“Al tijdens ons eerste gesprek voelde ik bij Mirjam de vrijheid om volledig op mijn gemak te zijn en vrijuit te kunnen praten. Én juist door hierover te praten merkte ik hoeveel er in die periode om mij heen veranderde als professional, -verantwoordelijkheden, -opleiding, en persoonlijk, -familie -vriendschappen, -relaties -vrijwilligerswerk. Door mij telkens te laten reflecteren op mijn eigen gedrag én gevoel in specifieke situaties hielp Mirjam mij mezelf beter te leren kennen. Maar ook in te laten zien wat mij energie geeft, wat juist energie neemt. Waar pak ik kansen, of laat ik ze juist liggen, om te groeien als professional en persoon.
Achteraf kan ik terugkijken op een hele leerzame periode waarin Mirjam mij, door die spiegel voor te houden, handvatten te geven maar ook persoonlijke ervaringen te delen, heeft geholpen voor mijzelf situaties te creëren waarin ik als professional en persoon kan bloeien.”

Sander Bruggeman30 jaar, assistent-controller